Uw servicepas

Bestel nu

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht : Alle bollen verzamelen

In een luxe touringcar van Birwa vertrekt u richting Kudelstaart in Noord Holland. Net voordat u daar aankomt brengt u eerst een bezoek aan een goed restaurant voor een lunch met een kroket erbij. Na de lunch is het nog een paar kilometer in de bus en komen wij aan bij de kassen van Bollenmand.Alle bollen verzamelen! - Birwa Tours - Dagtochten - Thuisleven

Eenmaal aangekomen is het tijd voor Alle bollen verzamelen! Hier gaat u aan de slag  onder leiding van de professionals. U mag zelf uw eigen voorjaarsmand vullen met bloembollen. De bloembollen verdeeld u in lagen met verschillende bollen, zodat u in het voorjaar er ruim 3 maanden plezier van hebt. De mand wordt afgewerkt met bloeiende violen in de bovenlaag met kaartjes en tips over de verzorging.

Rond 16:00 beginnen wij weer aan de terugreis. Tijdens de terugreis stoppen wij nog bij een restaurant voor een heerlijk 3-gangen diner met 1 consumptie. De dagtocht eindigt rond 20:30 in Leeuwarden, waarna u weer naar huis kunt met uw mooie zelf samengestelde bloembollen mand. 

De bus vertrekt vanuit Leeuwarden, andere opstapplaatsen zijn in overleg. Graag uw voorkeur opstapplaats vermelden bij uw aanmelding. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op.

Opgave: 
Via button "aanvragen"