Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Camperduin (Geannuleerd)

Een geweldige dagtocht naar de Schoorlse Duinen, een natuurgebied met strand, duinen, bossen en heide. Zonder veel te hoeven lopen kunt u genieten van deze prachtige omgeving. De touringcar kan tot vlakbij het terras van Strandpaviljoen Struin komen waar u met uitzicht op zee kunt genieten van koffie/thee met Struingebak. Na de koffie stapt u in het Zonnetreintje welke een mooie tocht maakt over de kleine paadjes en weggetjes van het Nationaal Park. Onderweg is er vanalles te zien, de Schoorlse Duinen zijn de hoogste en grootste duinen van Nederland. Normaal gesproken komen hier alleen fietsers en wandelaars maar het stille Zonnetreintje mag ook hier komen zodat u ook van deze omgeving kan genieten.

Als iedereen weer in de bus zit brengt Birwa Tours u naar Nieuwe Niedorp, een dorpje in het hart van Holland Boven Amsterdam. U mag hier aanschuiven voor een driegangendiner inclusief consumptie om met uw reisgenoten deze geslaagde dag af te sluiten.

U hoeft tijdens deze dagtocht niet of nauwelijks te lopen, en is dus zeer geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn.

De bus vertrekt vanuit Leeuwarden, andere opstapplaatsen zijn in overleg. Graag uw voorkeur opstapplaats vermelden bij uw aanmelding. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op.

U kunt zich bij een onvoorziene gebeurtenis, en altijd in overleg met een Thuisleven medewerker, voor deze bustocht tot 24u van te voren kosteloos afmelden.

Deze bustocht is op 4 juni 2020

Opgave: 
Via button "Aanvragen"