Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Huishoudbeurs RAI Amsterdam

De RAI Amsterdam staat van 22 februari tot en met 1 maart 2020 in het teken van de Huishoudbeurs. Het thema voor deze beurs is "Wanderlust".  We kunnen ons best voorstellen dat u niet direct weet wat u kunt verwachten bij dit thema. Daarom vertellen we u graag wat meer. Het thema Wanderlust gaat over het verlangen naar reizen, het ontdekken van nieuwe dingen en de sleur van het dagelijkse leven doorbreken. Of dit nu op een tropische bestemming is aan de andere kant van de wereld of juist heel dichtbij huis. Tijdens de Huishoudbeurs 2020 prikkelen we je zintuigen en laten we je kennismaken met onbekende bestemmingen, verrassende highlights, geweldige optredens en workshops en heel veel leuke producten en merken.

Met honderden exposanten, die niet kunnen wachten om u hun nieuwste producten te laten zien, is het een groot huishoud- en shopfestijn. Hoewel de naam nog anders doet vermoeden, is de Huishoudbeurs tegenwoordig echt niet meer alleen interessant voor huisvrouwen. Natuurlijk kun je er een nieuwe stofzuiger kopen en handige keukenhulpjes uitproberen, maar je bent er ook aan het goede adres voor mode, make-up, eten en drinken. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens dit grote evenement. Daarnaast wordt Huishoudbeurs 2020 extra feestelijk vanwege het 75ste jubileum!

Deze tocht is inclusief entree en koffie/thee met cake.

 

Opgave: 
Opgave via 0511- 541809 of mail naar info@veenstrareizen.nl Informeer ook naar de vele opstapplaatsen waar vandaan u kunt vertrekken.