Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht "Ik wil Bolletje" (Geannuleerd)

Veenstra Reizen brengt u per luxe touringcar naar Almelo, waar het allemaal begonnen is voor het bekende merk Bolletje. In 1867 werd de grondslag gelegd voor het eigentijdse familiebedrijf dat het nu is. De naam Bolletje is afgeleid van het productieproces van beschuiten. 

U gaat hier een bezoek brengen aan de Bolletje winkel, de Koffieschenkerij en het Bakkerijmuseum. Natuurlijk ontbreken de koffie/thee met chocoladekoekje en beschuitbol niet. De traditionele bakkerijwinkel is volop in bedrijf en alles ademt nostalgie uit. U krijgt een rondleiding door het bakkerijmuseum zodat u kan zien hoe er vroeger werd gewerkt.

Na de rondleiding in het bakkerijmuseum brengt de chauffeur u naar Pannenkoekenhuus Marle, waar u gaat genieten van een heerlijk 3-gangen pannenkoekmenu. Aansluitend kunt u genieten van een gezellige theatershow 'terug naar vroeger'. Aan de hand van een oude koffer vol met spulletjes van vroeger wordt er verteld over de gezelligheid van de jaren 50 en 60. Er werd nog gewalst tussen de schuifdeuren met glas-in-lood ramen. Ook de muziek van toen komt nog weer even langs. Tijdens de pauze van deze show geniet u van heerlijke koffie/thee met gebak. Aan het eind van de middag brengt de chauffeur u weer terug naar uw opstapplaats. Neemt u gerust voor de terugreis zelf een broodje mee.

U kunt tot 2 weken voor de busreis kosteloos annuleren. Ook kunt u tegen een betaling van € 3.00 extra zich laten verzekeren voor annuleren. Dan kan er kosteloos worden afgezegd tot 1 dag voor vertrek, u betaalt dan bij afzegging alleen € 3.00.

Heeft u ondersteuning of begeleiding nodig bij de tocht? Geeft u dit dan door bij bijzonderheden, Thuisleven zoekt dan een begeleider voor u. U kunt deze begeleider niet zelf uitzoeken. Deze begeleider reist dan mee voor € 45.00

 

Deze tocht van Veenstra Reizen is niet geschikt voor minder validen.

Deze dagtocht wordt u aangeboden op woensdag 19 februari 2020

 

 

Opgave: 
Via button "Aanvragen"