Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Orchideeënhoeve 'Winterdroom'

Birwa Tours brengt u naar de Orchideeenhoeve en bij aankomst gaat u aan tafel voor een heerlijk kerstdiner, U kunt daarna op eigen gelegenheid uw eigen Winterdroom beleven in deze kerstwereld.

Zodra u WinterDroom binnenstapt wordt u betoverd door de behaaglijke warmte, de sfeervolle kerstklanken en de herkenbare geur van dennengroen. Op de overdekte kerstmarkt gonst het van de gezelligheid. Meer dan veertig wisselende standhouders hebben hun kraampjes gevuld met allerlei lekkernijen, ambachtelijke producten en leuke accessoires. 

Met één stap in ‘WinterDroom’ bent u de wereld om u heen al vergeten. In deze periode komen in de Orchideeën Hoeve winterse dromen tot leven in een sprookjesachtig decor van talloze bloemen, planten en dieren. Duizenden twinkelende lichtjes, een gezellige kerstmarkt, en idyllische decors toveren het park om tot een internationaal winterspektakel voor jong en oud en laat men genieten van al het goede dat december in zich heeft!  Volg de prachtige route door het park en laat bloemen, vlinders en vogels uw winterdroom inkleuren, een magische en sfeervolle beleving. 

Ter afsluiting van deze dag krijgt u een kop koffie/of thee met wat lekkers. Bij vertrek krijgt u nog een presentje aangeboden.

Voor al onze bijeenkomsten hanteren wij de RIVM richtlijnen.

Deze activiteit is op 22-12-2020 en is geschikt voor iedereen

Deelnemers kunnen zich bij een onvoorziene gebeurtenis en altijd in overleg met een Thuisleven medewerker, voor alle bustochten tot 24 uur van tevoren kosteloos afmelden.

Op iedere tocht van Birwa tours gaat er een vrijwilliger mee voor kleine hand- en spandiensten. Is individuele  ondersteuning gewenst, dan is dit in overleg met medewerker Thuisleven mogelijk. De deelnemer kan dit aangeven op de aanmeldbon bij bijzonderheden. Thuisleven zoekt dan een begeleider voor de deelnemer. Deze begeleider gaat dan kosteloos mee. De deelnemer kan niet zelf een begeleider uitzoeken.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze deelnemers, na de tocht, veilig naar huis komen. Wanneer de deelnemer met een taxi naar de opstapplaats komt is het handig dat de chauffeur van Birwa hiervan op de hoogte is, zodat bij de reis terug naar huis eventueel afstemming tussen taxibedrijf en Birwa kan plaatsvinden. Het kan ook mogelijk zijn dat de deelnemer thuis wordt afgezet. Het is daarom belangrijk om bij de bijzonderheden op de aanmeldbon te vermelden dat de deelnemer gebruik maakt van taxivervoer.

 

 In de bus moet een mondkapje worden gedragen. Dit mag de deelnemer zelf meenemen of dit kan worden aangeschaft bij de chauffeur voor € 2,=.

 De deelnemer wordt voor vertrek geïnformeerd door de buschauffeur over eventuele aanvullende afspraken.

 Bij alle tochten worden de actuele RIVM richtlijnen gevolgd.

 Bij gezondheidsklachten als verkoudheid of griepverschijnselen kan de deelnemer niet mee en daarom kosteloos annuleren.

 

 

Opgave: 
Opgave via button "Aanvragen"