Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Tuincentrum Almeerplant (Geannuleerd)

De kerstshow in Almere bij  tuincentrum Almeerplant is ieder jaar weer een spektakel. Het tuincentrum is gevestigd in Almere Buiten en ieder jaar komen bezoekers uit de hele regio om de laatste kersttrends te bewonderen. Dompel uzelf onder in kerstsfeer en doe inspiratie op! Deze kerstshow is onmisbaar als u van deze kerst de mooiste kerst wilt maken. Na een kop koffie met gebak heeft u alle tijd om rond te kijken en inkopen te doen. Veenstra Reizen brengt u na afloop met uw inkopen weer terug naar Leeuwarden. U bent ca. 17.30 uur weer in Leeuwarden.

In tuincentrum Almeerplant  kunt u op het gezellige horecaplein bij ‘Drewes aan tafel’ heerlijk lunchen of koffie drinken tijdens het winkelen.

De volgende opstapplaatsen zijn ook mogelijk: Buitenpost, Quatrebras, Hurdegaryp en Leeuwarden. Indien u andere wensen heeft, neemt u dan contact met ons op.

U kunt tot 2 weken voor de busreis kosteloos annuleren. Ook kunt u tegen een betaling van € 3.00 extra zich laten verzekeren voor annuleren. Dan kan er kosteloos worden afgezegd tot 1 dag voor vertrek, u betaalt dan bij afzegging alleen € 3.00.

Heeft u ondersteuning of begeleiding nodig bij de tocht? Geeft u dit dan door bij bijzonderheden, Thuisleven zoekt dan een begeleider voor u. U kunt deze begeleider niet zelf uitzoeken. Deze begeleider reist dan mee voor € 40.00

 

Deze tocht wordt aangeboden op woensdag 11 december 2019

Opgave: 
Via button "Aanvragen"