Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Veluws Zandsculpturenfestijn "75 jaar bevrijding"

Birwa reizen brengt u vandaag met de bus naar Garderen naar het  Veluws Zandsculpturenfestijn. Dit unieke en grootste zandsculpturen evenement van Nederland heeft elk jaar een ander thema en biedt veel indrukwekkende zandcreaties! Dit jaar is het thema "75 jaar bevrijding" Vijfenzeventig jaar geleden kwam er een einde aan de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Reden voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn om in 2020 de vrijheid te vieren met als thema '75 jaar bevrijding'. Beleef zowel de oorlog als de bevrijding met de levensechte zandsculpturen. Sta tussen de bevrijders op het strand in Normandië, neem een kijkje in de concentratiekampen en loop door het achterhuis van Anne Frank.

Op het terrein van ’t Veluws Zandsculpturenfestijn raak je niet uitgekeken. U kunt ook nog een bezoek brengen aan de Beeldentuin met het nostalgische showroomdorp, de plaats om ideeën op te doen om uw huis en tuin leuk aan te kleden. U vind hier voor de tuin een groot assortiment tuinbeelden en andere decoraties. 

Bij aankomst in Garderen wordt u verwelkomd met koffie/thee en gebak en op de terugweg kunt u genieten van een gezellig 3-gangen diner inclusief consumptie.

Deze reis is geschikt voor iedereen, de locatie is rolstoelvriendelijk, grotendeels overdekt en de paden zijn verhard.

Voor al onze bijeenkomsten hanteren wij de RIVM richtlijnen.

Deze activiteit is op 13-10-2020

Deelnemers kunnen zich bij een onvoorziene gebeurtenis en altijd in overleg met een Thuisleven medewerker, voor alle bustochten tot 24 uur van tevoren kosteloos afmelden.

Op iedere tocht van Birwa tours gaat er een vrijwilliger mee voor kleine hand- en spandiensten. Is individuele  ondersteuning gewenst, dan is dit in overleg met medewerker Thuisleven mogelijk. De deelnemer kan dit aangeven op de aanmeldbon bij bijzonderheden. Thuisleven zoekt dan een begeleider voor de deelnemer. Deze begeleider gaat dan kosteloos mee. De deelnemer kan niet zelf een begeleider uitzoeken.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze deelnemers, na de tocht, veilig naar huis komen. Wanneer de deelnemer met een taxi naar de opstapplaats komt is het handig dat de chauffeur van Birwa hiervan op de hoogte is, zodat bij de reis terug naar huis eventueel afstemming tussen taxibedrijf en Birwa kan plaatsvinden. Het kan ook mogelijk zijn dat de deelnemer thuis wordt afgezet. Het is daarom belangrijk om bij de bijzonderheden op de aanmeldbon te vermelden dat de deelnemer gebruik maakt van taxivervoer.

 

 In de bus moet een mondkapje worden gedragen. Dit mag de deelnemer zelf meenemen of dit kan worden aangeschaft bij de chauffeur voor € 2,=.

 De deelnemer wordt voor vertrek geïnformeerd door de buschauffeur over eventuele aanvullende afspraken.

 Bij alle tochten worden de actuele RIVM richtlijnen gevolgd.

 Bij gezondheidsklachten als verkoudheid of griepverschijnselen kan de deelnemer niet mee en daarom kosteloos annuleren.

Opgave: 
Opgave via button " Aanvragen"