Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Winterfair Garderen ( Vol! Extra datum 30 november)

U reist met Birwa Tours in een comfortabele touringcar naar Garderen. De bus stopt bij de Beeldentuin alwaar u zich gelijk in een sprookje waant. Alles is geheel in Dickensstijl omgetoverd. Dit jaar wordt deze Winterfair alweer voor de 10e keer georganiseerd. Niet voor niets, want de sfeer is geweldig. Laat u verrassen door allerlei personages uit de boeken van Charles Dickens, waarbij zelfs de mensen achter de kramen zijn gekleed in Dickens-stijl. Luister naar de verschillende koren, ga terug in de tijd met de accordeonist, bekijk oude ambachten die worden gedemonstreerd en ruik die heerlijke geur afkomstig van vuurkorven en gepofte kastanjes.

Meer dan zeventig gezellig verlichte tenten, kraampjes en stands met inspirerende producten zowel binnen als buiten op de Winterfair. Tel daarbij de winkels op die te vinden zijn in het hoofdgebouw met haar oude gevels, waarin compleet ingerichte kamers schuilgaan. Allemaal hebben ze een eigen thema. Kijk u de ogen uit in de Ot en Sien kamer, babykamer, landelijke lavendelkamer en de Engelse kamer. Even op adem komen? In Brasserie-lunchroom Rozentuin, waarbij u wordt bediend door onder andere mensen met een verstandelijke beperking, staan lekkere winterse gerechten voor u klaar. Neem een Glühwein, een erwtensoep of een kopje chocolademelk met een oliebol met poedersuiker en het ultieme wintergevoel is compleet… Ook op het overdekte en sfeervolle winterterras bent u natuurlijk van harte welkom voor een winterse versnapering!

Deze tocht is inclusief koffie/thee met apfelstrudel, en een stamppottenbuffet met consumptie.

De volgende opstapplaatsen zijn ook mogelijk:

-Dokkum, bushalte Rondweg bij ziekenhuis de Sionsberg

-Damwoude, Birwa Tours (Conradi Veenlandstrjitte)

 -Quatrebras

 -E 10

 -Leeuwarden

Verdere opstapplaatsen vanaf Leeuwarden zijn in overleg. Graag uw opstapplaats vermelden bij uw aanmelding. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op.

U kunt kosteloos annuleren, hiervoor hoeft niets extra's ingevuld te worden.

Heeft u ondersteuning/begeleiding nodig bij de tocht? Geef dit dan door bij de bijzonderheden. U kunt niet zelf een begeleider uitzoeken. Deze begeleider reist gratis met u mee.

Deze tocht wordt aangeboden op vrijdag 29 november (=vol) en zaterdag 30 november 2019. U kunt zich nog aanmelden voor zaterdag 30 november.

Opgave: 
Via button "Aanvragen"