Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Wintersafari Otterlo

Birwa Tours brengt u vandaag naar Otterlo waar u bij aankomst eerst gaat genieten van koffie/thee met gebak in De Waldhoorn.

De Waldhoorn  ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Al ruim 200 jaar is De Waldhoorn een gastvrije boerderij. Wat begon als pleisterplaats voor doortrekkende reizigers ontwikkelde zich tot veelzijdige ontmoetingsplek voor liefhebbers van natuur en cultuur.

Hierna volgt een mooie rit over de Veluwe. U eet hierna Pannegies met een dessert. Pannegies is een typisch Veluwse stoofpot.

U stapt vervolgens in een verwarmde huifkar welke u in ongeveer een uur van een Wintersafari laat genieten, u kijkt uw ogen uit en kunt hierna afsluiten met koffie/thee en cake.

Deze activiteit is op 18-11-2020 en is geschikt voor iedereen.

 

Deelnemers kunnen zich bij een onvoorziene gebeurtenis en altijd in overleg met een Thuisleven medewerker, voor alle bustochten tot 24 uur van tevoren kosteloos afmelden.

Op iedere tocht van Birwa tours gaat er een vrijwilliger mee voor kleine hand- en spandiensten. Is individuele  ondersteuning gewenst, dan is dit in overleg met medewerker Thuisleven mogelijk. De deelnemer kan dit aangeven op de aanmeldbon bij bijzonderheden. Thuisleven zoekt dan een begeleider voor de deelnemer. Deze begeleider gaat dan kosteloos mee. De deelnemer kan niet zelf een begeleider uitzoeken.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze deelnemers, na de tocht, veilig naar huis komen. Wanneer de deelnemer met een taxi naar de opstapplaats komt is het handig dat de chauffeur van Birwa hiervan op de hoogte is, zodat bij de reis terug naar huis eventueel afstemming tussen taxibedrijf en Birwa kan plaatsvinden. Het kan ook mogelijk zijn dat de deelnemer thuis wordt afgezet. Het is daarom belangrijk om bij de bijzonderheden op de aanmeldbon te vermelden dat de deelnemer gebruik maakt van taxivervoer.

 

 In de bus moet een mondkapje worden gedragen. Dit mag de deelnemer zelf meenemen of dit kan worden aangeschaft bij de chauffeur voor € 2,=.
 De deelnemer wordt voor vertrek geïnformeerd door de buschauffeur over eventuele aanvullende afspraken.
 Bij alle tochten worden de actuele RIVM richtlijnen gevolgd.
 Bij gezondheidsklachten als verkoudheid of griepverschijnselen kan de deelnemer niet mee en daarom kosteloos annuleren.
Opgave: 
Opgave via button "Aanvragen"