Uw servicepas

Bestel nu

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Hobby om de Hoek open dag

 
Hobby om de Hoek (HoH) is een beweging die mensen bij elkaar brengt die dezelfde hobby delen. Ondertussen hebben zich 70 personen in Leeuwarden aangesloten en we groeien nog steeds. Enkele reacties:
 
“Dankzij Hobby om de Hoek heb ik nu een maatje die me een keer per week komt bezoeken. Ik ben bedlegerig en zonder Hobby om de Hoek was me dat nooit gelukt.”
“Ik kwam nieuw wonen in Bilgaard en dankzij Hobby om de Hoek heb ik nu twee hobbymaatjes.”
“Via Hobby om de Hoek kwam ik in contact met twee hobbymaatjes. Met beide heb ik regelmatig contact.”
“Op de open dag die Hobby om de Hoek organiseerde heb ik een maatje gevonden.”
Dit zijn maar een paar reacties. Ondertussen zijn er mensen die met elkaar wandelen. (In de wandelclubs konden ze niet meekomen, die liepen te hard en te ver. Nu lopen ze met elkaar.) Er is iemand met een bootje die af en toe mensen meeneemt voor een tochtje.
Er zijn mensen die samen een zangclubje zijn begonnen. (Nieuwe deelnemers zijn welkom!) Er zijn mensen die met elkaar naar kringloopwinkels gaan. Ook zijn er nog wel zoekenden:
Zo zoekt iemand een maatje die interesse heeft in klankschalen. Iemand anders vind het leuk grote legpuzzels te maken met heel veel stukjes. Weer iemand anders zoekt een maatje voor het borduren van kaarten. Ook is er iemand die een vismaatje zoekt. Dit zijn maar voorbeelden. Er is nog veel meer! Wie weet zit er ook iets voor jou tussen?
Op maandag 3 okt. Houden we een open dag in “ ’t Andere Museum” ,  Oostersingel 8
Indeling:
13.00 - 14.00 uur inloop, toegang gratis
14.00 uur start programma
17.00 uur einde
Heb je interesse of vragen? Stuur dan een mailtje naar info@hobbyomdehoek.nl of kom langs op de open dag.