Voor al uw vragen
0900 - 8864

Open dag Hobby om de Hoek

Sluit je aan bij Hobby om de Hoek
Hobby om de Hoek is een stichting die mensen met elkaar in contact brengt die bij elkaar in de buurt wonen en een gemeenschappelijke interesse hebben. Die gemeenschappelijke interesse kan van alles zijn: je kunt samen met mensen gaan wandelen, fietsen, handwerken, schaken, iets creatiefs, of gewoon gezellig koffie drinken. Alles is mogelijk!
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag nieuwe kennissen krijgen in je eigen omgeving? Wij kunnen je misschien helpen. Hoe we dat doen vertellen we je op de OPEN DAG VAN ZONDAG 11 DEC. A.S. in ’t ANDERE MUSEUM, OOSTERSINGEL 8.
Kun je niet zo lang wachten dan kun je informatie vinden op onze facebookpagina https://www.facebook.com/HobbyomdeHoek of door een mailtje te sturen naar info@hobbyomdehoek.nl . Op maandag van 16.00 tot 18.00 uur zijn we ook telefonisch bereikbaar: 06 10 878 046.
We hebben ondertussen 90 personen in Leeuwarden die zich hebben aangesloten, waarvan er zo’n 40 ook daadwerkelijk nieuwe mensen hebben leren kennen. We zijn sinds kort ook actief in Rotterdam en Papendrecht met een match aldaar. In heel Nederland zijn er 130 personen. Hobby om de Hoek blijft groeien!
Het programma voor de OPEN DAG:
Plaats: ’t Andere Museum, Oostersingel 8
Programma:
13.00 – 14.00 uur Inloop, met koffie/thee en koek
14.00 – 16.00 uur Start programma
16.00 uur Einde
 
Na afloop is er de mogelijkheid tot bezichtiging van het museum