Bestel nu

 

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

apetito maaltijdservice

Service

Met zorg bereid

Lekker en verantwoord eten hoeft niet duur te zijn. In de huidige tijd van stijgende kosten stellen we u daarom graag voor aan ons aantrekkelijk geprijsde assortiment. Zo kunt u thuis maaltijden eten van restaurantkwaliteit!

Onze diëtisten hebben het volgende assortiment samengesteld waarmee u kiest uit 14 lekker en verantwoorde maaltijden.

Met uw 10% ledenkorting betaalt u nu slechts €5,60 tot €6,55 per maaltijd. De maaltijden worden gratis aan huis bezorgd door een vaste servicechauffeur!

Genieten van vele keukens

Met dit aantrekkelijk geprijsde assortiment kunt u lekker en gevarieerd blijven eten en genieten van diverse keukens. Van Hollandse gerechten tot internationale specialiteiten. Wat dacht u van gehaktballen in uienjus, of juist de macaronischotel met rundergehakt? Liever vegetarisch? Dan is de vegetarische curry met groenten en zilvervliesrijst een aanrader, of kies voor de foe yong hai met groenterijst.

Bestellen kan al vanaf 7 maaltijden. Zo heeft u voor de hele week lekker en verantwoord eten in huis!

Klik op de link voor meer informatie:

Genieten tegen de beste prijs (apetito-shop.nl)

Voordelig kennismaken

 
Maak nu extra voordelig kennis met apetito en vraag een proefpakket aan!

U heeft de keuze uit 4 verschillende proefpakketten, standaard, natriumarm, glutenvrij en vegetarisch. Voor € 19.95 krijgt u 4 maaltijden. Kijk hier voor meer informatie. https://www.apetito-shop.nl/proefpakket

Thuis uit eten met apetito

Wij bezorgen heerlijke vriesverse maaltijden aan huis. Dat doen we al meer dan 60 jaar. Met alle aandacht voor datgene wat u nodig heeft. Ideaal voor als u zelf niet kunt of wilt koken. Ook wanneer dit tijdelijk is, is onze maaltijdservice de perfecte oplossing.

 
Ruime maaltijdkeuze
Maak het uzelf makkelijk en bestel de lekkere en verantwoorde maaltijden van apetito maaltijdservice. Ons aanbod is ruim met meer dan 150 maaltijden. Geniet van traditionele Hollandse gerechten of kies voor de oosterse of mediterraanse keuken. Ook voor vegetarische gerechten of dieetvormen bent u bij apetito aan het juiste adres. Klik hier voor de bladerbare versie van het complete maaltijd aanbod https://cld.bz/p57eG5w#utm_medium=email

 
Bezorgen
Bij apetito vinden we een vertrouwd gezicht aan de deur heel belangrijk. Daarom kun u rekenen op een vaste servicechauffeur, die de bestelling gratis bij u thuisbezorgd. Bovendien zijn al onze servicechauffeurs EHBO-geschoold. Een geruststellende gedachte!
De kracht van vriesvers
Onze maaltijden worden direct na het koken ingevroren in een ruimte van -40°C door middel van de shock freeze techniek. Voedingsstoffen, smaak én geur blijven zo optimaal behouden! Invriezen is de meest natuurlijke vorm van conserveren en houdt uw maaltijd lekker en voedzaam. Ook kunt u met een vriesverse maaltijd zelf bepalen wat én wanneer u eet!
Uw voordeel?
Als pashouder krijgt u 10% korting op alle maaltijden.
Waarom apetito?
• Voor elk moment een lekkere maaltijd
• Aan te passen op u dieetwensen
• Gratis dieetadvies
• Eenvoudig te bestellen
• Gratis bij u thuis bezorgd
• Geen abonnement of verplichtingen

De leveranciers

  • Apetito
    info@apetito.nl | 088 – 2012 123. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur.