Voor al uw vragen
0900 - 8864

Birwa Tours

Service

Zorgeloos op reis!

Dat is het motto van Birwa Tours. Een betrouwbare reisorganisatie die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Reizen onder begeleiding van zeer ervaren chauffeurs, die de gehele reis uw gastvrouw of gastheer zijn. Bij alle dagtochten zijn alle programma onderdelen bij de prijs inbegrepen, en u betaalt geen administratiekosten.

Bent u pashouder van Thuisleven en gaat u graag mee met onze busreisjes? Dan kunt u profiteren van leuke extra’s. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

 

1.         U heeft korting op dagtochten en meerdaagse reizen. Op dagtochten krijgt u als pashouders 5 euro korting.

2.         Thuisleven vermeldt Leeuwarden als vertrekplaats voor alle Birwa tochten. Maar vaak is er in overleg een andere opstapplaats mogelijk. Dus is het lastig voor u om naar Leeuwarden te komen, informeer dan gerust naar de mogelijkheden elders op te stappen.

3.         U heeft zich opgegeven voor een tocht, maar kan onverwachts toch niet mee. Bij Birwa Tours kunt u kosteloos annuleren.

4.         Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken tijdens de tocht? Wij zoeken graag een begeleider voor u. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: www.birwa.nl.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten op een van onze reizen.

 

De leveranciers

  • Birwa Tours Damwoude
    0511- 424135 | info@birwa.nl | www.birwa.nl