Voor al uw vragen
0900 - 8864

Budgetadvies en Belastingaangifte - Jan Hoekstra

Service

Laat u ook geld liggen?

Ouderen doen vaak geen belastingaangifte en laten hierdoor geld liggen bij de belastingdienst.

Krijgt u AOW en heeft u daarnaast een pensioenuitkering? Dan kunt u recht hebben op een mooie teruggaaf van enkele honderden euro’s.

Jan Hoekstra kijkt graag voor u als pashouders van Thuisleven of aangifte doen voor u iets oplevert. Geen recht op teruggave, dan betaalt u niets. Wel recht op teruggave, dan kost deze dienst u € 50,=. Deze dienst betaalt zichzelf terug. Dhr. Hoekstra hoeft niet bij u thuis te komen, de aangifte kan in telefonisch overleg worden gedaan.

Wees geen dief van uw eigen portemonnee en neem contact op met  J. Hoekstra

Bel: 06 – 22802102 of mail: info@hoekstrabudgetadvies.nl

 

Jan Hoekstra helpt u graag zicht te krijgen en grip te houden op uw persoonlijke financiën.

Hoekstra “Ik kom bij de mensen langs en zet de inkomsten en uitgaven op een rij. Vaak schrikken mensen bij het zien van hun uitgavenpatroon. Niet  zelden is men oververzekerd. Samen bespreken we besparingsmogelijkheden. Dat neemt veel onrust weg en geeft klanten meteen al een goed gevoel. Ik ben onafhankelijk en heb geen banden met verzekeringsmaatschappijen of andere bedrijven.” Privacy staat voorop.

Praktische tips en reële adviezen, daar draait het om.

Ook op het gebied van belastingvoordelen en verzekeringen. “Bijna iedereen heeft recht op een heffingskorting of een toeslag, maar maakt er geen aanspraak op omdat men niet van het bestaan ervan weet. Daardoor lopen mensen honderden euro’s op jaarbasis mis. Zonde.”

Belastingaangifte

De meeste mensen ontvangen jaarlijks een bericht van de belastingdienst om aangifte te doen. De Belastingdienst wil de aangifte retour hebben voor 1 april. U heeft echter weinig tijd en zin zich te verdiepen in de belastingwetgeving en wil graag hulp om aangifte te doen. Het liefst zou u wel zoveel mogelijk geld willen besparen op uw belastingaangifte en belastinghulp willen krijgen.

Hoekstra Budgetadvies verzorgt uw volledige aangifte inkomstenbelasting. Daarbij vullen we niet alleen een formulier in, maar geven we vooral advies over hoe u zo veel mogelijk kunt besparen door de juiste aftrekposten te gebruiken. Daarnaast krijgt u adviezen over toeslagen en kortingen waar u mogelijk recht op heeft. U moet hierbij denken aan huurtoeslag, zorgtoeslag etc.

Tel.: 06 - 228 02 102, mail: info@hoekstrabudgetadvies.nl

www.hoekstrabudgetadvies.nl