Voor al uw vragen
0900 - 8864

Hamburg bezorgdiensten/ Personal organizer

Service

Koerier en bezorgdiensten

Iets vertrouwd laten bezorgen? Op zoek naar een spoedkoerier die ieder moment voor je klaar staat? Hamburg Bezorgdiensten in Drachten is de persoonlijke vervoerder die je zoekt! Vertrouwd, snel en vakkundig bezorgen wij zendingen vanaf een afzonderlijke envelop en kleine pakketten tot vracht van maximaal zes pallets. En dat met spoed, overal in Nederland.

Binen een halfuur staan wij bij jou op de stoep. In overleg bezorgen wij ook in onze aangrenzende buurlanden. Ook kunnen wij je ondersteunen bij kleinschalige verhuizingen, meubeltransport of bezorging van revalidatie technische hulpmiddelen en de instelling daarvan. Een andere bezorg-, verhuis- of ontruimingsvraag? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee!

Professional Organizer
Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wil je graag opruimen en organiseren, maar lukt het je niet zelf? De aanpakkers van Hamburg helpen je graag orde op zaken te stellen. Zolders, boekenkasten, administraties, keuken-, voorraad- of kledingkasten, kelders, opslagruimtes, garageboxes of schuren zijn in goede handen bij de opruimers van Hamburg.
• Je garage, zolder, kinderkamer of werkplek is rommelig, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen met opruimen.
• Je hebt een verhuizing op de planning staan of je huis moet verkoop klaar gemaakt worden? Hoe doe je dit? Waar haal je je tijd vandaan?
• Je wilt van alles gaan doen, maar stelt het steeds uit.
• Je hebt het gevoel dat je de hele dag achter de feiten aan loopt.
• Je bent al op leeftijd of hebt een beperking en wil van alles doen, maar fysiek lukt dit niet meer en je wilt je familie ook niet steeds op hulp vragen.
• Je hebt stapels administratie liggen en totaal geen overzicht meer.
 
Wat kan ik als Professional Organizer voor je doen?
Als Professional Organizer zet ik mijn kennis en ervaring in om jou te helpen weer grip en overzicht over te krijgen over je spullen, papieren en tijd. Dat doe ik op mijn eigen persoonlijke manier, met de volle aandacht voor jou en wat jij nodig hebt. Alles doen we in overleg en op maat.
Het is belangrijk dat je rust in je hoofd krijgt, soms kan dit al door de te nemen stappen samen op papier te zetten en dat je ze zelf 1 voor 1 kunt afstrepen. Door de rust in je hoofd krijg je tijd om na te denken over bijvoorbeeld: wat maakt je blij en hoe kun je daar wat meer van in je dagelijks leven stoppen? En omdat je op die vragen antwoorden vindt, krijg je vanzelf zin om weer nieuwe stappen te ondernemen.
Misschien voelt het alsof je het overzicht kwijt bent en geen controle meer hebt. Juist door dan met kleine praktische dingen aan de gang te gaan (al is het maar het ordenen van één lade, één kast of één doos papier) krijg je de rust en de controle terug.
Zet vandaag de eerste stap. Ik help je graag!
Wat krijg je ervoor terug?
• Meer rust in je hoofd;
• Overzicht over je spullen, papieren en to-do’s;
• Genieten van wat je hebt en meer plezier!

De leveranciers

  • Hamburg bezorgdiensten
    Drachten 06 - 55 73 56 69 info@hamburgbezorgdiensten.nl WWW.HAMBURGBEZORGDIENSTEN.NL