Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Huishoudelijke hulp nodig?

Studenten als huishoudelijk of sociale hulp

Ons doel bij ByStudents is om op een betaalbare manier mensen te helpen die extra hulp in het huishouden nodig hebben. Bijvoorbeeld senioren die niet meer volledig zelfstandig het huishouden op orde kunnen houden. De studenten van ByStudents zijn voor alle mogelijk denkbare huishoudelijke klussen inzetbaar.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een betaalbare, betrouwbare en flexibele huishoudelijke hulp kan krijgen die rekening houdt met de persoonlijke behoeftes van de hulpzoekende. De studenten van ByStudents dienen niet alleen maar als hulp in huis. De studenten zitten boordevol energie en staan naast hun werkzaamheden open voor gezelligheid.

De ByStudents studenten zijn HBO en universitaire studenten die sociaal werk willen verrichten. Om ervoor te zorgen dat er een leuke match ontstaat tussen u en de student, screenen wij onze studenten en zoeken wij naar een student die bij u past. De ByStudents studenten zijn zelfstandig en helpen u graag in en rondom het huis.

Een ByStudents student kan u helpen waar u dat nodig heeft. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  •  Hulp in huis. Een ByStudents student kan helpen met huishoudelijke taken zoals schoonmaken of andere klusjes in en rondom het huis. Hierbij kan gedacht worden aan stofzuigen, afstoffen, dweilen, wassen en al het andere denkbare.
  • Gezelligheid. Naast de werkzaamheden komen onze studenten graag een kopje koffie bij u drinken of een gezelschapsspel spelen. Wij begrijpen dat het niet altijd alleen maar draait om het uitvoeren van de werkzaamheden. Indien er een behoefte is aan mix van gezelligheid en werkzaamheden dan kan dit ten alle tijden worden besproken.
  • Activiteiten buiten de deur. Kunt u niet meer volledig zelf dingen doen buiten de deur of vind u het gezellig om samen met iemand erop uit te gaan? Dan kunnen onze ByStudents studenten u daar ook bij helpen. De student gaat graag met u: wandelen, musea bezoeken, mee naar de dokter of alle andere soorten buitenhuiselijke activiteiten. De student begeleid u daar waar u heen wilt.
  • Tuinieren. Een ByStudents student kan u helpen met tuinieren als u het gezellig vindt om samen in de tuin te werken of als uw tuin wat onderhoud nodig heeft.
  • Computeren.Heeft u een probleem met de computer waar u niet uitkomt? Of wil u met de computer leren omgaan? Dan kunnen onze studenten u hierbij helpen. De studenten kunnen u helpen met alle denkbare zaken die met de computer te maken hebben.

Hoe werkt het? Nadat u zich heeft aangemeld gaan wij aan de hand van uw wensen op zoek naar een geschikte student. Zodra er een geschikte student is gevonden nemen wij contact met u op voor het regelen van een kennismakingsgesprek tussen u en de student. Besluit u na het kennismakingsgesprek om de student in te huren dan komt de student volgens de onderling gemaakte afspraken bij u langs voor het bieden van de gewenste vorm van hulp. Bent u niet tevreden met de door ons geselecteerde student, dan zoeken wij kosteloos een andere student voor u.

Wat kost het? Zodra er een geschikte student voor u gevonden is en u tevreden bent wordt er eenmalig €25 (normaal €30) in rekening gebracht op uw eerste maandelijkse factuur.

Voor de student betaalt u €12,- per uur (normaal €12,50) met een minimale gemiddelde afname van 2 uren per afspraak en 1 afspraak per maand.

Kunt u wel wat extra hulp in het huishouden gebruiken? ByStudents heeft een ruim aanbod enthousiaste studenten beschikbaar.

Aanmelden: U kunt bellen naar ByStuydents: 085-303 37 76. U kan ook bellen met Thuisleven op 0900-8864.

Direct aanmelden kan via het formulier op de website https://bystudents.nl/inschrijven-senioren/ of via de email Contact@bystudents.nl

Website: www.bystudents.nl

Facebook: https://www.facebook.com/bystudents.nl/