Voor al uw vragen
0900 - 8864

JP Schoonmaakbedrijf

Service

JP Schoonmaakbedrijf is een zeer gerespecteerd reinigingsbedrijf in Friesland en heeft honderden particuliere en zakelijke klanten. JP Schoonmaakbedrijf is in 2017 opgericht door Jordy Postma, na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de schoonmaakbranche. Naast Jordy, is ook Lourens werkzaam binnen het bedrijf. U bent er altijd zeker van dat deze twee hardwerkende Friese mannen zich volledig inzetten om u de beste service te bieden

Buitenkant woning reinigen 

Ze komen er weer aan: die heerlijke, lange, zomerse dagen. Perfect om buiten te ontspannen. Maak uw woning en de buitenboel vast ‘zomerklaar’, met glanzend gelapte ramen, een grondig gereinigd terras of tuinpad, schoon houtwerk en kozijnen, opgepoetste zonnepanelen en lege dakgoten. Met uw Thuisleven pas regelt u die buitenklussen voordelig bij JP Schoonmaakbedrijf. U krijgt met uw pas 10% korting op alle reinigingswerkzaamheden die JP voor u uitvoert. 

Vakantie in eigen tuin? 

U zit lekker buiten in het zonnetje op uw schone terras met een krant, boek of puzzel. De plantjes bloeien, de vogels fluiten, kinderen spelen buiten en het is heerlijk weer. We vieren massaal vakantie in eigen tuin, nu de vakantiebestemmingen beperkt zijn.  Met een schoon terras, vlonders en bestrating kunt u deze zomer optimaal genieten in eigen tuin! Laat u het reinigingswerk liever door iemand anders uitvoeren? Dan bent u bij JP Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Bovendien ontvangt u als lid van Thuisleven 10% korting op de werkzaamheden. 

Bestrating reinigen 

Zit er groene aanslag op uw terras of wordt uw oprit glibberig? JP Schoonmaakbedrijf kan uw bestrating weer in de oorspronkelijke kleurenpracht herstellen. Met behulp van een professionele hogedrukreiniger maakt JP uw bestrating weer als nieuw. Indien gewenst wordt de bestrating opgeleverd met nieuw zand tussen de tegels inclusief alg-wering. Als lid van Thuisleven ontvangt u bovendien 10% korting op het totaalbedrag van de reinigingswerkzaamheden. Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact op met Thuisleven. 

Reiniging recreatiewoning, campers en caravans 

Verlangt u erg naar de vakantie, maar niet zozeer naar de jaarlijkse onderhoudsreiniging van uw (sta)caravan, camper of vakantiewoning? Laat de reiniging over aan JP Schoonmaakbedrijf, dan kunt u gelijk volop genieten van uw vakantieverblijf. Als Thuisleven lid ontvangt u 10% korting op de offerte. 

JP Schoonmaakbedrijf biedt een totaal reinigingspakket voor uw recreatieverblijf. Wij reiniging niet alleen de buitenzijde van de vakantiewoning, maar ook de bestrating. Zodat u gelijk heerlijk kunt zonnen op uw eigen schone terras. 

Wilt u uw camper of caravan aan het einde van het seizoen graag schoon in de stalling plaatsen? Ook dan staat JP voor u klaar om de najaarsreiniging uit te voeren. 

  

Dakgoten legen 

De winter is in aantocht, de temperatuur daalt en de bladeren vallen van de bomen... in uw dakgoot! Om het verstoppen van dakgoten (en daardoor veroorzaakte lekkages) te voorkomen is het verstandig uw goten in het najaar te legen. Laat u dit liever door een ander doen? JP Schoonmaakbedrijf komt graag bij u langs om deze klus voor uw te klaren. Bovendien profiteren leden van Thuisleven van het voordelige tarief van € 2,50 per meter (i.p.v. € 3,00).   

 

Reiniging zonnepanelen

Wilt u graag maximaal rendement van uw zonnepanelen? Dan is het verstandig om de panelen eens in de zoveel tijd te reinigen met mineraalvrij osmosewater. Laat u dit liever doen door een professioneel reinigingsbedrijf? Dan bent u bij JP Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Bovendien ontvangt u als lid van Thuisleven 10% korting op het totaalbedrag van de reinigingswerkzaamheden. 

Kijk voor meer informatie op: https://www.jpschoonmaakbedrijf.nl/