Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Maaltijdservice aan huis (Ferwert)

Maaltijdservice aan Huis

Een gezonde, verantwoorde maaltijd in een handomdraai op tafel. Dat kan met de maaltijden van Maaltijdservice aan Huis, een vertrouwde naam op het gebied van koelverse maaltijden aan huis bezorgd. Eten moet gezond, gevarieerd én lekker zijn. Iedereen heeft dagelijks een portie bouwstoffen, vezels, vitaminen en mineralen nodig om gezond te blijven, jong en oud. Maar ook smaak en afwisseling tellen mee als u wilt genieten van uw gezonde maaltijd. En vooral dat laatste vinden wij belangrijk.

Hoe dan?

Onze maaltijden worden met verse ingrediënten op traditionele wijze bereidt, gekookt en snel afgekoeld. Er wordt geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen of synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Door het snelle koelen zijn de maaltijden langer houdbaar en blijft smaak en voedingswaarde behouden voor een optimale smaakbelevenis.

Aan de hand van een menulijst stelt u zelf uw maaltijd samen. De maaltijden kunnen variëren van de traditionele Fryske pot tot heerlijke exotische gerechten; er is voor elk wat wils. Ook vetarme, vegetarische en cholesterolarme maaltijden worden met veel zorg en plezier voor u bereid. Speciale dieetwensen, bijvoorbeeld op medisch advies, kunnen met de koks besproken worden en worden zonder meerprijs bereid.  

 

Voordeel

Eten van Maaltijdservice aan Huis heeft een aantal voordelen. Zo bent u niet aan een bepaalde tijd gebonden, u kunt aan tafel wanneer u dat schikt. Onze chauffeurs brengen de maaltijden gekoeld bij u aan huis. De maaltijden zijn zeer eenvoudig te bereiden. Het enige dat u nodig heeft is een magnetron en uiteraard kunt u deze van ons in bruikleen krijgen. Zo heeft u binnen enkele minuten een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel.  En wilt u alleen in het weekend gebruik maken van de maaltijdservice of slechts een bepaalde dag of periode? Ook dat kan. Er is geen afnameverplichting, uw wensen staan centraal!

De voordelen op een rij:

  • Een gezonde en verantwoorde maaltijd
  • Eten op een zelf gekozen tijdstip
  • Voor iedereen, zonder voorwaarden
  • Veel variatie
  • Alle wensen bespreekbaar
  • Samenstelling en portiegrootte afgestemd op uw wensen
  • Ook catering en buffetten mogelijk

Maaltijdservice aan Huis heeft zijn thuisbasis in Ferwert en is onderdeel van Stichting Interzorg Groep. Vanuit Ferwert wordt heel Friesland bediend.