Voor al uw vragen
0900 - 8864

Met Henk Vooruit

Service

Natuurlijk bewegen!

Bewegen is ontspannen. In de buitenlucht bewegen is (natuurlijk) nog beter. Wilt u ook beginnen? Wandelen, hardlopen en/ of fietsen. Ik neem u mee de natuur (bijvoorbeeld Leeuwarder bos) in en we gaan aan de slag. Ieder in zijn eigen tempo onder professionele begeleiding.

Je kan bij Met Henk Vooruit (www.methenkvooruit.nl) kiezen uit verschillende wandel- en hardloopgroepen, maar ook individuele begeleiding is mogelijk. Voor een ieder die wil starten ,maar niet weet hoe. Bijvoorbeeld omdat u rekeningmoet houden met beperkingen zoals diabetes, hartklachten of Parkinson. Ook voor de meer ervaren sporters is er een groep bij Met Henk Vooruit.

Weet u (nog) niet wat u wilt? 

Dan kijken we eerst wat het beste bij u past. Wandelen, hardlopen of fietsen (of een combinatie van deze). Het doel is dat bewegen een deel van jouw leefstijl wordt. Zet die eerste stap! Meld je aan!

Voor pashouders is de eerste (proef)les altijd vrijblijvend en gratis. Verder krijgt een pashouder altijd 10 % korting op lesgelden.

 

Fitstap:

Kom in beweging. Ga voor FitStap!

Nieuw beweegprogramma FitStap in Leeuwarden

Krijgt u het advies om meer te bewegen, maar weet u niet hoe u moet starten? Bent u graag buiten? FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma (vorm gegeven door de Koninklijke Wandel Bond Nederland) . FitStap helpt u om u in twaalf weken (weer) fit en vitaal te voelen. Naast voldoende beweging staat de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam centraal.

Of u nu al een basisconditie hebt of niet. Of u gezond bent of rekening moet houden met een beperking (bijvoorbeeld diabetes, hartklachten of Parkinson). FitStap is leuk én haalbaar! 

Zelf uw training plannen

De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep, onder begeleiding van FitStap-coach Henk Hoekman in/ om het Leeuwarder Bos. Tijdens de trainingen is er – naast beweging (m.n. wandelen) – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

Gratis app

Via een gratis app word u gemotiveerd en heeft u contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

 

 

Aanmelden

Aanmelden voor het  wekelijkse programma kan via www.fitstap.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over FitStap.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Hoekman

U kunt bellen naar 0648137048 of mailen naar info@methenkvooruit.nl

FitStap word doorlopend aangeboden in het Leeuwarder Bos. Pashouders betalen € 99.00, niet pashouders € 119.00

 

Locatie trainingen

 Met Henk Vooruit, Carlierstraat 21, Leeuwarden, Leeuwarder Bos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De leveranciers

  • Henk Hoekman
    0648137048 | info@methenkvooruit.nl | www.methenkvooruit.nl