Uw servicepas

Bestel nu

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Telelock-slot en Masterlock van Telelockcare

ServiceDigitaal slot of sleutelkluis

Toegang tot uw woning veilig, snel en vertrouwd

Thuiszorg Het Friese Land komt bij u thuis, maar misschien bent u niet in staat om zelf de deur voor ons open te doen. Hoe komen we dan bij u naar binnen? Dat willen we natuurlijk goed én veilig organiseren.

Onze medewerkers krijgen vaak een huissleutel aangeboden van cliënten die zelf de deur niet kunnen openen. Dat lijkt veilig en vertrouwd.

Kostbare tijd

Maar een sleutel kan kwijtraken. Of een medewerker moet eerst uw sleutel ophalen en kan uw sleutel in de drukte soms vergeten. Dat willen we voorkomen. We willen geen kostbare tijd verliezen met het ophalen van uw sleutel. Wanneer u zich niet goed voelt, willen we graag zo snel mogelijk bij u zijn, om de zorg te kunnen geven die nodig is.

Geen voordeursleutel

Dat betekent dat we uw voordeursleutel niet meenemen en beheren. We geven de voorkeur aan een digitaal slot op uw voordeur of een sleutelkluis met een pincode. Dat is veiliger én werkt efficiënter.

De deur openen zonder sleutel

Met het digitale slot van Telelock hebben we altijd snel toegang tot uw woning. Zonder dat wij uw sleutel nodig hebben. Het is een veilig en betrouwbaar alternatief om bij u binnen te komen en bovendien onzichtbaar aan de buitenkant van uw woning.

Het Telelock-slot kan open met een gewone sleutel, maar de deur kan ook open met een speciale toepassing (een app) op een mobiele telefoon. Op die manier kunnen wij altijd veilig bij u naar binnen. Ook bijvoorbeeld uw familieleden kunnen gebruik maken van deze gratis app.

We hebben het digitale slot getest bij 15 van onze cliënten. Deze cliënten, maar ook hun familieleden én onze medewerkers waren razend enthousiast. Maar liefst 13 van de 15 deelnemers besloot het digitale slot na afloop van de testperiode te houden. Ondanks de extra kosten.

Kiest u voor een digitaal slot, dan vervangt een monteur uw huidige slot door het digitale slot. Dit kan zonder enige schade. Uw oude slot wordt bewaard en teruggeplaatst als u het digitale slot niet meer wilt of nodig heeft.

Aanschaf digitaal slot

U kunt het digitaal slot van Telelock huren vanaf € 15.95 per maand. Download hieronder uw aanvraagformulier:

PDF-pictogram 210422_aanvraagformulier_telelock.pdfLiever een sleutelkluis

Wilt u geen Telelock-slot? Dan adviseren wij u een goed beveiligde sleutelkluis bij uw deur, met daarin de sleutel van uw huis. Een sleutelkluis is goedkoper dan een digitaal slot, maar ook zichtbaar voor anderen. 

De sleutelkluis Masterlock 5428EURD is uitgebreid getest. Deze sleutelkluis van Masterlock voldoet aan alle voorwaarden en kreeg een keurmerk voor veiligheid. Een monteur plaatst de sleutelkluis op de juiste plek en zorgt dat wij de pincode krijgen.

Zowel het SKG***Telelock-slot als de SKG**Masterlock worden aangeboden door Telelockcare. Telelockcare werkt met gecertificeerde monteurs. In de folders van Telelockcare vindt u meer informatie.

 

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere leverancier of voor een andere sleutelkluis, bijvoorbeeld via het Hulpmiddelen Centrum of de Sleutelspecialist. De enige voorwaarde is dat wij uw cijfercode ontvangen.

 

Met vragen over het digitale slot of de sleutelkluis én vragen over Thuisleven kunt u ook terecht bij uw (wijk)verpleegkundige. Of neem contact op met Thuiszorg Het Friese land via 0900-8864 (altijd bereikbaar).