Voor al uw vragen
0900 - 8864

UnitedConsumers autoverzekering

Service

Autoverzekering
 
Via UnitedConsumers vergelijkt u makkelijk en snel meer dan honderd verschillende autoverzekeringen van verschillende verzekeraars. Bovenop de lage premie ontvangt u gemiddeld 10% korting. Daarnaast ontvangt u als lid van Thuisleven € 45,00 extra korting bij het afsluiten van uw autoverzekering. 
 
UnitedConsumers is een consumentencollectief en biedt korting op de vaste lasten zoals energie, telecom, tanken en autoverzekering. Via Thuisleven ontvangt u een extra korting op uw autoverzekering waardoor de besparing nog hoger is!  
 
Voordelen van een autoverzekering via UnitedConsumers:
• Betrouwbare tussenpersoon
• All-risk vanaf € 16,00 per maand
• Gemiddeld 10% korting op uw autoverzekering
• Extra korting voor Thuisleven-leden: € 45,00 extra korting
• Een vraag of advies nodig? Er staat altijd een gekwalificeerde adviseur voor u klaar!
 
Exclusieve Thuisleven korting
Bovenop de standaard korting ontvangen leden van Thuisleven een extra korting van € 45,00 bij het afsluiten van een autoverzekering via UnitedConsumers. 
 
De kortingen ontvangt u in uw persoonlijk bespaartegoed bij UnitedConsumers. U kunt uw opgespaarde korting eenvoudig laten uitkeren naar uw bankrekening. Als u hier hulp bij nodig heeft, staan de medewerkers van UnitedConsumers klaar om u te helpen.
 
Een autoverzekering afsluiten
Vergelijk uw autoverzekering via deze link en kies de dekking die het beste bij u past.
 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt telefonisch contact opnemen voor meer informatie: 040- 235 05 60. UnitedConsumers is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot en met 21:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot en met 17:00 uur.