Voor al uw vragen
0900 - 8864

UnitedConsumers Tanken

Service

UnitedConsumers tankkaart
 
Met de UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij ruim 600 tankstations in heel Nederland. Er is altijd wel een tankstation bij u in de buurt waar u goedkoop kunt tanken. Bovendien zijn de aangesloten tankstation bemand, zodat u veilig kunt tanken en profiteert van de beste service.
 
UnitedConsumers is een consumentencollectief en biedt korting op de vaste lasten zoals energie, telecom, tanken en autoverzekering. Via Thuisleven ontvangt u een extra korting op uw eerste tankbeurt waardoor de besparing nog hoger is!  
 
Tanken met korting: zo makkelijk is dat:
• Vraag uw UnitedConsumers tankkaart aan
• Tank bij een van de 600 aangesloten tankstations
• Laat uw UnitedConsumers tankkaart scannen door de pompmedewerker
• Binnen 24 uur is uw korting bijgeschreven in uw persoonlijke UnitedConsumers bespaartegoed


Uw voordeel:
Met de UnitedConsumers tankkaart geniet u van twee kortingsgaranties, zo bent u altijd goedkoper uit dan andere klanten van hetzelfde tankstation.
• Kortingsgarantie 1: U krijgt 6 – 10 cent per liter korting op de landelijke adviesprijs
• Kortingsgarantie 2: U krijgt 1 – 3 cent per liter korting op de pompprijs
• Extra korting voor Thuisleven-leden: € 5,00 korting op uw eerste tankbeurt
De korting wordt na uw tankbeurt in uw persoonlijke bespaartegoed van UnitedConsumers gestort. U kunt uw opgespaarde korting eenvoudig laten uitkeren naar uw bankrekening. Als u hier hulp bij nodig heeft, staan de medewerkers van UnitedConsumers klaar om u te helpen. 
 
Vraag de tankkaart gratis aan
Vraag uw tankkaart aan via deze link en start met besparen. De tankkaart aanvragen is gratis maar wanneer u deze niet binnen 6 maanden gebruikt, wordt er € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht. 
 
Bekijk hier bij welke tankstations in de buurt u kunt tanken met korting:
 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt telefonisch contact opnemen voor meer informatie: 040- 235 05 60. UnitedConsumers is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot en met 21:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot en met 17:00 uur.