Bestel nu

 

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Van Smaak maaltijdservice aan huis

Service

Kies voor gemak: laat een lekker, gezonde en gevarieerde maaltijd thuisbezorgen. Thuisleven werkt samen met Van Smaak. Pashouders van Thuisleven krijgen korting op elke maaltijd welke dagelijks met zorg bereid wordt.

Gevarieerd, gezond en lekker

De koks van Van Smaak bereiden de maaltijden met zorg. Elk seizoen stellen zij een nieuw menu samen en u eet altijd gevarieerd. Op de menukaart vindt u veel verschillende gerechten. Diverse soorten groenten, vlees, vis, pasta's, een Hollandse pot of een vegetarische maaltijd, de keuze is aan u. 

Speciale wensen

Heeft u dieetwensen? Geef dat gerust door, de kok past uw maaltijd daar op aan. Bent u een grote eter, dan vergroot Van Smaak uw portie. Bent u een kleine eter, dan krijgt u een kleinere maaltijd thuisbezorgd.

Werkwijze

Het is aan u op welke dagen u een maaltijd wilt afnemen. Dat hoeft niet dagelijks. Misschien wilt u alleen in het weekend gebruik maken van de service, dat kan. Kunt u door omstandigheden tijdelijk niet zelf koken? Maak dan slechts voor een bepaalde periode gebruik van de maaltijdservice. Uw wensen staan voorop.

  • Koelverse maaltijden
  • Warme maaltijden
  • Diepvriesmaaltijden

     

Uw voordeel als pashouder:

 -€ 0.15 korting op de warme en koelverse maaltijden

 -10% korting op de diepvriesmaaltijden

 Warm:

 -Thuisleven pashouder € 9.59, geen pashouder € 9.74

 Koelvers:

 -Thuisleven pashouder € 8.50, geen pashouder €8.65

 Voorgerecht: € 1.44, Nagerecht € 0.96 - € 1.44

 Extra gerechten: € 0.72 - € 1.38

Kijk voor meer informatie op: https://www.vansmaak.nl/ 

Maaltijden bestellen kan via een telefoontje naar de klantenservice van Van Smaak op telefoonnummer 088-5115400 of via info@vansmaak.nl.