Voor al uw vragen
0900 - 8864

Veenstra Reizen

Service

Veenstra Reizen

Al bijna een eeuw specialist in vervoer per touringcar, alsmede het organiseren van verzorgde uitstapjes van dagtochten tot meerdaagse reizen. Het familiebedrijf staat bekend om het persoonlijke contact en heeft een ruim aanbod van aantrekkelijke bestemmingen.

Zonder zorgen op reis. Alle reizen die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR. Dit betekent dat wanneer de reisorganisator in een financieel onvermogen komt de reiziger alle vooruit betaalde reisgelden terugkrijgt of dat er voor een eventuele terugreis word gezorgd. Dat is wel zo'n veilig gevoel.

Voordeel voor Pashouders van Thuisleven. Pashouders krijgen 5% korting op alle dagtochten, musicals, concertreizen en op een aantal meerdaagse reizen van Veenstra Reizen.

Wilt u het reisprogramma per post ontvangen? Vraag deze telefonisch aan via 0511-541809. U kunt natuurlijk ook kijken op de website van Veenstra Reizen: www.veenstrareizen.nl. Bij een boeking geeft u direct uw pasnummer door, zo kan de korting direct worden berekend! Kortingen zijn alleen geldig voor producten in combinatie met de bus en niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 

 

 

De leveranciers

  • Veenstra Reizen
    0511- 541809 | info@veenstrareizen.nl | www.veenstrareizen.nl