Bestel nu

 

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Verhuisservice Ontzorgd Verhuizen

Service

 

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Het maakt uw verhuizing wellicht extra spannend voor u. Mogelijk vraagt u zich af of uw verhuizing wel doorgaat. Wees gerust: dat is bij ons nog steeds het geval.

Mocht u verhuisplannen hebben dan bent u bij Ontzorgd verhuizen aan het goede adres, juist door de persoonlijke aanpak kunnen ze heel goed een "corona-proof" verhuizing organiseren. 

Uw verhuizing gaat gewoon door

Er is op dit moment geen reden om u extra zorgen te maken. Geen van ons heeft op dit moment verschijnselen van besmetting. Ook bij onze partners, met wie wij uw verhuizing of werkzaamheden daaromheen uitvoeren, gaat alles gewoon door. Wij doen er alles aan om dat zo te houden. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor vervanging als uw verhuisregisseur onverhoopt thuis moet blijven en staat hygiëne bij ons voorop.  

Wat gebeurt er bij overmacht?

Het kan zijn dat de overheid maatregelen neemt die gevolgen hebben voor ons werk en dus voor u. Of dat de Erkende Verhuizer of een andere partner besluit haar werkzaamheden op te schorten. Omgekeerd kan er bij u iets gebeuren dat gevolgen heeft voor uw plannen. Het is belangrijk om dan zo snel mogelijk met elkaar te bellen of mailen, zodat we samen een alternatieve oplossing kunnen bedenken.

Onze contactgegevens

Heeft u ons nodig? Bel uw verhuisregisseur dan op zijn mobiele telefoon. Kan hij niet opnemen, spreek dan een boodschap in of stuur een bericht of appje. Dan belt hij u terug of zorgt hij ervoor dat u zo snel mogelijk wordt teruggebeld. U kunt ook bellen met ons hoofdkantoor op 085 – 041 01 01 of mailen naar info@ontzorgdverhuizen.nl.

 

Ontzorgd Verhuizen

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Ook emotioneel is het vaak een ingrijpende gebeurtenis. Zeker als u wat ouder bent of zorg nodig hebt. Ziet u op tegen al het geregel, gedoe en gesjouw? Met de dienstverlening van onze verhuispartner Ontzorgd Verhuizen maakt u uw verhuizing of leegruiming een stuk makkelijker. Niet alleen omdat ze echt álles voor u kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop ze dat doen. Een rustig gevoel!

Ontzorgd Verhuizen is dé verhuisspecialist voor senioren. Met uw eigen verhuisregisseur als aanspreekpunt wordt alles geregeld en uitgevoerd zoals ú het wilt hebben.

Uw verhuizing verloopt vlekkeloos

Uw verhuisregisseur zorgt voor een verhuizing of leegruiming op rolletjes. Ook als dat op korte termijn moet gebeuren. Naast verhuizen van uw spullen kunt u ook kiezen voor hulp bij inpakken, uitpakken, lampen en schilderijen ophangen en inrichten van uw woning. Aan het eind van de verhuisdag staat uw servies weer op de vertrouwde plek in de kast, ligt uw krant bij uw leesstoel en staan de foto’s weer op het dressoir. Zo kunt u uw tijd aan andere zaken besteden.

Uw héle verhuizing in goede handen

Ook kan uw regisseur allerlei bijkomende zaken uit handen nemen. U kunt het zo gek niet bedenken of het wordt geregeld. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Schoonmaken, schilderen en stofferen
  • Leegruimen en opleveren van uw oude woning
  • Vloerbedekking verwijderen en afvoeren
  • Meubilair wegbrengen of opslaan
  • Adreswijzigingen doorgeven
  • Meterstanden doorgeven
  • Tv, telefoon en internet omzetten

Mevrouw Otten (89) uit Heeg:

“Ontzorgd Verhuizen, het was waar. Dit was mijn 11e verhuizing, maar nog nooit heb ik zo’n fijne verhuizing meegemaakt. Toen jullie mijn huis leeghaalden, zat ik te rummicuppen met een vriendin. Wat fijn dat er zulke bedrijven zijn”.

Ontzorgd Verhuizen verhuist mensen

“Onze vaak kwetsbare klanten verdienen een zorgeloze verhuizing. We helpen ze daarom niet alleen met de praktische kant van verhuizen. Maar belangrijker nog: wij nemen de tijd voor hen. Persoonlijke aandacht is voor ons vanzelfsprekend. Stress en zorgen zijn van de baan. Ook als er haast geboden is bij de verhuizing of leegruiming. Wij kunnen vaak alles binnen een week regelen, als dat nodig is”.

Ontzorgd Verhuizen in 3 stappen

Stap 1: Kennismaken

U maakt een afspraak. Uw verhuisregisseur bezoekt u thuis om uw verhuiswensen rustig te bespreken. Wat wilt u dat we voor u doen? U bepaalt waar u Ontzorgd verhuizen voor inschakelt. Zo stelt u zelf de verhuizing of leegruiming samen die bij uw situatie én uw portemonnee past. Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Stap 2: Gratis offerte

U krijgt een duidelijk overzicht van de werkzaamheden en kosten. Zonder kleine lettertjes. Onze verhuistarieven zijn gangbaar en scherp. En persoonlijke aandacht gewoon gratis. Bovendien krijgt u als pashouder van Thuisleven nog eens € 50,- korting op de totaalprijs. Gaat u akkoord? Dan gaat Ontzorgd Verhuizen voor u aan de slag. Heeft u een vraag? Uw verhuisregisseur staat voor u klaar. Ook buiten kantoortijden. U heeft nergens meer omkijken naar.

Stap 3: Verhuizen

Uw verhuisregisseur zorgt er samen met de Erkende Verhuizer voor dat alles vlot, netjes en volgens uw wensen verloopt. Na afloop van de verhuizing of leegruiming ontvangt u één overzichtelijke factuur van alle werkzaamheden.

Een klant uit Sneek:

“In april overleed mijn moeder en bleek dat haar appartement binnen een week helemaal leeg moest. Dus ook de vloerbedekking eruit en alles schoongemaakt en opgeleverd. We hadden ook nog de begrafenis om voor te bereiden en als familie ben je gewoon erg van slag. Gelukkig vonden we in de papieren van mijn moeder een folder van Ontzorgd Verhuizen, die ze speciaal had bewaard. Wij hebben toen contact opgenomen. Alles verliep daarna heel rustig. Eerst hebben wij uitgezocht wat wij wilden houden en daarna de sleutel overgedragen aan de verhuisregisseur. Die heeft alles voor ons geregeld, wij hoefden niets meer te doen. Later kwam ze zelfs nog foto’s brengen die ze in een la had gevonden. Ik kan niet anders zeggen dan dat het voor ons een uitkomst was.”

Vraag een gratis offerte aan

Heeft u, uw vader, moeder of familielid verhuisplannen? Ontzorgd Verhuizen verhuist door heel Nederland.  

De leveranciers

  • Ontzorgd verhuizen
    Contact: 085-0410101, info@ontzorgdverhuizen.nl