Uw servicepas

Bestel nu

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Vier het Leven

Service

Kijk voor de meest actuele informatie op www.4hetleven.nl

Belteams in de regio

We hebben 87 belteams opgezet door het hele land. Onze vrijwilligersteams werken hard om al onze deelnemers telefonisch te bereiken. Vanuit deze belteams willen we graag met u in contact blijven.

Landelijk belteam

Natuurlijk kunt u ons ook zelf bellen via ons centrale telefoonnummer: 035-5245156. Hiervoor hebben we extra vrijwilligers ingezet. Via dit landelijk nummer kunt u doorgeven dat u graag gebeld wilt worden door een vrijwilliger uit uw eigen regio. Ook kunt u direct een praatje maken met een van onze telefonisten.

Cultureel aanbod via nieuwsbrief en social media

Vier het Leven verstuurt een keer in de drie weken een digitale nieuwsbrief, waarmee we u op de hoogte houden van het digitale culturele aanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld online genieten van musicals, optredens van artiesten, een prachtig concert of een rondleiding met een inspirerende gids door een museum. Ook op onze Facebookpagina delen we elke dag een leuke culturele tip.

 

 

Stichting Vier het Leven

Organiseert culturele activiteiten van deur-tot-deur voor ouderen. U wordt thuis opgehaald door een gastvrouw of gastheer en in het theater verwelkomd met koffie en thee. Samen met anderen geniet u van de voorstelling en in de pauze staat er een drankje voor u klaar. Na afloop wordt u weer veilig thuisgebracht.

Voor de activiteiten betaald u een arrangementsprijs is opgebouwd uit de ticketprijs, consumpties, begeleiding en vervoerskosten.

samen uit, samen genieten!

Bij belangstelling kunt u het programmaboekje van uw regio aanvragen via 035 - 524 51 56. 

Reserveren kan via de website www.4hetleven.nl of via het landelijk telefoonteam, tel. 035 – 524 51 56, tussen 9.00 – 18.00 uur van maandag t/m vrijdag.

Meldt dat u pashouder bent van Thuisleven en geef uw pasnummer door, dan krijgt u € 2,00 korting.