Uw servicepas

Bestel nu

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Wuzzi Alert, mobiel alarm

Service

Vrijheid, veiligheid en een gerust gevoel voor iedereen. Dat kan met Wuzzi Alert mobiel alarm. 

Wuzzi Alert is een mobiel alarm voor personenalarmering. Met een druk op de knop van uw alarmapparaatje is uw exacte locatie bij uw contactpersonen bekend en kunt u met elkaar praten. Alle apparaatjes werken zowel binnen- als buitenhuis en in alle EU-landen. U heeft de vrijheid om te gaan waar u wilt.

Kies het abonnement dat bij u past.

De mobiele alarmapparaatjes van Wuzzi Alert werken op basis van een abonnement. Dit abonnement is altijd per maand opzegbaar. Bij Wuzzi Alert kunt u kiezen uit 3 verschillende abonnementen. Namelijk het Sociaal abonnement, het Professioneel abonnement en het Professioneel Plus abonnement.

Sociaal abonnement € 8.95 per maand

Bij een noodoproep worden uw contactpersonen een voor een afgebeld tot iemand uw alarmoproep accepteert. Hierbij is uw positie bekend en kan er met elkaar gesproken worden.

Professioneel abonnement € 13.95 per maand

Bij een noodoproep staat u direct in contact met de centralist van de Wuzzi alarmcentrale. Deze zal 112 indien nodig, direct voor u inschakelen en een van uw contactpersonen informeren. In andere gevallen zal de Wuzzi centralist uw contactpersonen bellen.

Professioneel plus abonnement € 19.95 per maand

Medewerkers van de Zorgcentrale van Thuiszorg Het Friese Land vangen uw alarm op en schakelen de zorg in om u te helpen in, mits u in of rondom uw woning bent. In andere gevallen zal de Wuzzi centralist uw contactpersonen een voor een afbellen.

U kunt uit verschillende typen mobiele apparaatjes kiezen voor de Wuzzi dienstverlening. Alle alarmapparaatjes beschikken over een alarmknop, locatiebepaling, een luidspreker en een microfoon. Op alle apparaatjes zit 24 maanden fabrieksgarantie, op de batterij en accessoires zit 3 maanden garantie.

Heeft u interesse? Vraag dan nu het aanmeldformulier aan via info@thuisleven.nl of neem contac op met de Zorgcentrale van Thuiszorg Het Friese Land via 0900-8864.

Pashouders van Thuisleven krijgen een eenmalige korting van € 10.00 welke op de 1e nota in mindering wordt gebracht.

Kijk voor meer informatie over Wuzzi Alert op https://www.wuzzialert.com/

  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klik hier voor het inschrijfformulier