Uw servicepas

Bestel nu

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Zorgverzekeraar Univé: Korting op uw verzekering

Service

Thuisleven heeft een samenwerking met Univé. Daarom profiteert u van collectieve korting op één of meerdere (particuliere) Univé-verzekeringen. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. De pakketkorting kan oplopen tot 10% extra korting, bovenop de collectieve korting. Zo heeft u altijd een verzekeringspakket op maat.​​ www.unive.nl/collectiefvoordeel/thuisleven

 

Ook in 2022 bent u goed verzekerd bij Univé

Univé heeft geen winstoogmerk. We streven ernaar goede zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Dit doen wij door de zorg slimmer te organiseren en door rekening te houden met de wensen van onze verzekerden. U ziet dit terug in de ruime vergoedingen van onze aanvullende verzekeringen. Ook bieden wij de beste service.

Speciaal voor de leden van Thuisleven

Ook in 2022 hebben wij speciaal voor het collectieve zorgcontract binnen uw thuiszorgorganisatie een aantal extra voordelen.

  • De korting op de basisverzekering is 5%
  • De korting op de aanvullende zorgverzekeringen Collectief Goed, Collectief Beter en Collectief Best is 10%
  • Volledige vergoeding van het lidmaatschapsgeld voor 2022 (tot een maximum van € 25,-)
  • Vergoeding van 12 tot 32 behandelingen fysiotherapie in de aanvullende zorgverzekeringen Collectief Goed, Collectief Beter en Collectief Best.
  • Verhoogd budget mantelzorgmakelaar
  • Meer dagen vervangende mantelzorg
  • Extra hoog preventiebudget
  • Vergoeding van trainingen die bijdragen aan uw gezondheid zoals valpreventie
  • Als er vanuit de basisverzekering recht is op personenalarmering, dan wordt vanuit de aanvullende verzekering nu ook het abonnement voor de alarmering vergoed.Eigen risico

De overheid houdt het verplichte eigen risico op de basisverzekering ook in 2022 op € 385,- per premiebetalende verzekerde per jaar.

Vind eenvoudig of een zorgaanbieder een afspraak met Univé heeft op: www.unive.nl/vergelijkenkies

Meer informatie

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over wat voor u de juiste keuze is, kom dan gerust langs in de Univé winkel (zie: www.unive.nl/contact), kijk op www.unive.nl/thuisleven of bel op 0800-0234763 (gratis)

www.unive.nl/collectiefvoordeel/thuisleven