Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Zwangerschapsbegeleiding

Tijdens de zwangerschap bereidt het lichaam zich zelf voor op de bevalling. Maar het krijgen van informatie, gericht werken aan conditie, spierkracht, ontspanning én een juist gebruik van de ademhaling, daar kun je hulp bij krijgen. Thuisleven werkt samen met Margriet Wieldraaijer, opgeleid in zwangerschapseducatie. Ze geeft ook de cursus 'Fit na de bevalling' en de cursus ‘Babymassage’. Speciaal voor pashouders van Thuisleven geeft zij korting.

Zwangerschapscursus

Deze cursus is bedoeld voor vrouwen die gericht bewegen willen combineren met informatie over zwangerschap en bevalling. Je werkt aan je conditie en spierkracht, je leert ademhalings- en ontspanningstechnieken en je krijgt instructies over houding en beweging. Ook wordt er veel informatie gegeven over de bevalling, zodat je goed bent voorbereid. Je hoeft niet sportief te zijn om mee te doen, het is een leuke, informatieve en actieve cursus.

  • Actief: zes bijeenkomsten van 1,5 uur (waarvan 1 partneravond) én een Babymorgen
  • Of Verkort: vier bijeenkomsten van 2 uur (waarvan 1 partneravond) én een Babymorgen
  • Of Privé: twee bijeenkomsten van 2 uur

Fit na de bevalling

Ben je pas bevallen en wil je gericht en op een gezonde manier werken aan het herstel van je lichaam? Dan is deze cursus een aanrader. Onder begeleiding werk je aan het opbouwen van je conditie en spierkracht, je leert juiste houdingen en er is ruimte voor ontspanning.

  • Vier bijeenkomsten van 1 uur
  • Start vanaf zes weken na de bevalling

Babymassage

Door je baby te masseren versterk je de band met je kind en je leert elkaar goed aan te voelen. Je krijgt een intiemer en intensiever contact met elkaar en het werkt ontspannend en rustgevend voor ouder en kind. Voor de baby draagt zo'n massage bij aan een betere spijsvertering, een gevoel van geborgenheid en een regelmatig slaapritme. Je leert op een verantwoorde, veilige manier je baby te masseren en er is aandacht voor houdingen, tiltechnieken en het dragen van je baby. 

  • Drie bijeenkomsten van 1 ½ uur
  • Start vanaf zes weken na de bevalling

 

www.rondgeboorte.nl

info@rondgeboorte.nl

Telefoon: 06-10243925