Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Bustocht Vogelpark Avifauna (Geannuleerd)

Vogelpark Avifauna is een uniek vogelpark zeer centraal gelegen in de Randstad. Naast bijna 3000 vogelsoorten heeft het park ook nog andere (kleine) dieren, een Oosterse tuin met rode panda's,en een halfapen verblijf waar u zelf tussen de groep ringstaartmaki’s en rode vari’s kunt wandelen! In Avifauna is altijd iets te beleven. Zo kunt u zelf de Australische honingpapegaaien voeren en kunt u kijken bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Verschillende vogels kunt u tussen het groen van de Filipijnse jungle ontdekken en de sierlijke flamingo’s bekijk je van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras. Ook de spectaculaire vogeldemonstraties mag u niet missen. U ziet de vogels hier van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn.

U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak, daarna mag u op eigen gelegenheid het park ontdekken. Aansluitend maakt u een rondvaart van 75 minuten door de polders van het Groene Hart, over het Braassemermeer waar u langs molens en prachtige natuur vaart. Op de terugweg kunt u genieten van een heerlijk driegangenmenu inclusief consumptie en  brengt Birwa tours u weer veilig terug naar Friesland.

Vogelpark Avifauna is goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers en er zijn mindervalide toiletten in elk restaurant. Er zijn ook "slecht ter been " stoelen te leen met een muntje van € 1.00. Het is een park met veel natuur dus niet alle paden zijn even recht.

De bus vertrekt vanuit Leeuwarden, andere opstapplaatsen zijn in overleg. Graag uw voorkeur opstapplaats vermelden bij uw aanmelding. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op.

U kunt zich bij een onvoorziene gebeurtenis, en altijd in overleg met een Thuisleven medewerker, voor deze bustocht tot 24u van te voren kosteloos afmelden.

Deze bustocht is op 13 juni 2020

 

Opgave: 
Via button "Aanvragen"