Word lid

 

 

 

 

Voor al uw vragen    088-3832000

 

Over Thuisleven

Over Thuisleven

Thuisleven is de service organisatie van Thuiszorg Het Friese Land. Met de servicepas van Thuisleven kunnen u en uw gezin gebruik maken van een totaalpakket voor uw gezondheid en welzijn. Met onze diensten en activiteiten kunt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen, veilig en comfortabel. Zo kunt u met korting gebruik maken van diverse diensten aan huis, zoals de pedicure, de kapper of iemand die uw tuin onderhoudt. Daarnaast profiteert u met Thuisleven van leuke uitjes en cursussen met korting. 

Om u nog meer voordeel te bieden, is Thuisleven vanaf 1 januari 2024 aangesloten bij Zorghulp. Samen met Zorghulp brengen wij uw zorgvraag en ons hulpaanbod bij elkaar. Zorghulp helpt u niet alleen met diverse producten en diensten, maar ook met ledenadviseurs en een ledenplatform waar u een zorgvraag kunt stellen of een hulpaanbod kunt doen in uw buurt. Thuisleven en  Zorghulp verenigen mensen. Wij dragen met elkaar bij aan een zorgzame samenleving. 

Thuisleven en Zorghulp zijn interessant voor u, maar mogelijk ook voor uw ouders of ouder wordende familieleden die wel wat hulp en ondersteuning kunnen gebruiken. 

Meld u aan via Zorghulp en profiteer van vele voordelen van Thuisleven én van Zorghulp. 

De ledenpas van Thuisleven en Zorghulp is er voor iedereen. Hiermee profiteert u van diensten, activiteiten en aantrekkelijke kortingen. Een mooie service voor uzelf of voor ouderen in uw omgeving die wel wat hulp of extra gezelligheid kunnen gebruiken. Dit kan mantelzorgers ontlasten. Heeft u een ledenpas, dan houden wij u steeds actueel op de hoogte over ons aanbod, onze praktische diensten en gezellige activiteiten.

Handig om te weten over de ledenpas van Thuisleven en Zorghulp:

-U betaalt € 22.50 per jaar

-Uw pas is geldig voor uw gehele huishouden

-Drie keer per jaar ontvangt u het zorghulp-magazine

-U kunt direct van alle kortingen en aanbiedingen gebruikmaken

-U krijgt korting op aanvullende zorgverzekeringen bij Unive en De Friesland

-U krijgt korting op producten en activiteiten van betrouwbare partners

-Er zijn gezellige activiteiten, georganiseerd met aandacht voor uw wensen

-Nog meer informatie ontvangen? Meldt u dan gratis aan voor de digitale zorghulp-nieuwsbrief, door te mailen naar: redactie@ledenvereniging.nl

-Volg ons op Facebook https://www.facebook.com/servicepasthuisleven en op Linkedin https://www.linkedin.com/company/thuisleven/

Meer weten?

Bel

088 – 383 2000 of mail naar service@ledenvereniging.nl

Copyright 2019 Thuisleven