Voor al uw vragen
0900 - 8864

Over Thuisleven

Thuisleven is de service organisatie van Thuiszorg Het Friese Land. Met een pas van Thuisleven kunnen u en uw gezin gebruikmaken van een totaalpakket voor uw gezondheid en welzijn, dat langer zelfstandig thuiswonen veilig en comfortabel maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld korting krijgen op diensten aan huis, zoals de pedicure, de kapster of tuinonderhoud. Daarnaast profiteert u met Thuisleven van leuke uitjes en cursussen met korting. 

Thuisleven is interessant voor uzelf, maar wellicht ook voor ouders of ouder wordende familieleden die wel wat hulp en ondersteuning kunnen gebruiken.

Word pashouder van Thuisleven en profiteer van vele voordelen

De Thuisleven-pas van Thuiszorg Het Friese Land is er voor iedereen. Hiermee blijft u op de hoogte en profiteert u van diensten, activiteiten en aantrekkelijke kortingen. Een mooie service voor uzelf of voor ouderen in uw omgeving die wel wat hulp of extra gezelligheid kunnen gebruiken. Thuisleven kan het werk van mantelzorgers ontlasten.

Handig om te weten over de Thuisleven-pas:

-U betaalt € 21.00 per jaar

-Uw pas is geldig voor uw gehele huishouden

-Vier keer per jaar ontvangt u het Thuisleven-magazine

-U kunt direct van alle kortingen en aanbiedingen gebruikmaken

-U krijgt korting op aanvullende zorgverzekeringen bij Unive en De Friesland

-U krijgt korting op producten en activiteiten van betrouwbare partners

-Er zijn gezellige activiteiten, georganiseerd met aandacht voor uw wensen

-Volg ons op Facebook https://www.facebook.com/servicepasthuisleven en op Linkedin https://www.linkedin.com/company/thuisleven/

Meer weten?

Bel 0900-8864, of mail naar info@thuisleven.nl

Bekijk hier de Algemene voorwaarden.