Voor al uw vragen
0900 - 8864

Telelock elektronisch slot

Service

Het Telelock systeem is ontwikkeld voor mensen die zelfstandig thuis wonen, en die hulpverleners op een veilige en makkelijk manier toegang willen bieden als zij bij u naar binnen moeten komen.

Met een elektronisch slot kiest u voor veiligheid. In tegenstelling tot een sleutelkluis wordt het elektronisch slot aan de binnenkant van uw woning gemonteerd, en elk gebruik van een digitale sleutel wordt geregistreerd. Aan de zorg geeft u één digitale organisatiesleutel af, zodat zorgmedewerkers altijd toegang hebben tot uw woning. Dankzij het digitale sleutelbeheer van Telelock wordt ook de toegang van invalkrachten en medewerkers die in- en uit dienst gaan op een veilige manier geregeld. Registratie van gebruik houdt rekening met privacy van personen, maar in geval van calamiteiten is door de organisatie altijd te achterhalen wie toegang tot de woning heeft gehad. Ook het gebruik van sleutels die u zelf uitgeeft wordt geregistreerd. De digitale sleutels zijn altijd beschikbaar op de telefoon, zodat de hulpverleners altijd toegang hebben. Daarvoor is geen internet verbinding nodig.

De zorgmedewerker opent met de smartphone of tablet uw slot op het moment dat hij/zij voor uw deur staat. Heel handig dus. Zelf kunt u het slot bedienen met een gewone sleutel en aan de binnenkant met een draaiknop. Voor extra gemak is de draaiknop aanpasbaar en is eventueel een handige afstandsbediening verkrijgbaar.

Het Telelock slot is een Nederlands product en is speciaal ontwikkeld voor Nederlandse deuren en in samenwerking met medewerkers uit de thuiszorg. Daarom is het slot op elke deur toepasbaar en voldoet het aan alle veiligheidskenmerken. 

Kijk voor meer informatie en direct bestellen met korting op https://www.telelock.nl (kies zorgorganisatie Thuisleven om uw korting te zien)