Uw servicepas

Bestel nu

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Vier het Leven

Service

Vier het Leven update

We bevinden ons in een hele bizarre situatie waarin theaters, musea en scholen sluiten en iedereen verzocht wordt om zich op veilige afstand van elkaar te bewegen. Juist in deze tijd wil je dichter bij elkaar zijn om voor elkaar te zorgen en er voor elkaar te zijn. Ook voor Vier het Leven is dit een situatie die we niet eerder hebben meegemaakt en ook wij moeten zoeken naar wat we moeten doen en wat vooral niet. 

"Online Corona activiteiten"

Bewegen

-Nu we veel thuis zitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Speciaal voor Vier het Leven deelnemers hebben deze leerlingen een 'Vier het Leven' in beweging video gemaakt. De video is via deze link te bekijken.Pas de oefeningen altijd aan uw fysieke mogelijkheden aan en stop zodra het niet meer comfortabel voelt.

Natuur

De vogelbescherming biedt diverse gratis vogelcursussen aan voor de thuiszitter in coronatijd. Het artikel hierover 'Natuur is een fijne afleiding' vind je hier.

Corona-proof doe-tips van het voor in uw huis, tuin of op het balkon. Vind hier uw dagelijkse dosis natuur. klik hier

Het is mogelijk op diverse natuurgebieden van achter uw computer te bezoeken klik hier

Bezoek de Keukenhof online: klik hier

Tip: Meegenieten met het liefdesleven van de bosuil, steenuil en ooievaar? Beleef de Lente van Vogelbescherming Nederland trekt al jaren honderdduizenden trouwe kijkers. Rond 20 maart gaan de camera's weer aan, te zien via www.beleefdelente.nl 

 

Stichting Vier het Leven

Organiseert culturele activiteiten van deur-tot-deur voor ouderen. U wordt thuis opgehaald door een gastvrouw of gastheer en in het theater verwelkomd met koffie en thee. Samen met anderen geniet u van de voorstelling en in de pauze staat er een drankje voor u klaar. Na afloop wordt u weer veilig thuisgebracht.

Voor de activiteiten betaald u een arrangementsprijs is opgebouwd uit de ticketprijs, consumpties, begeleiding en vervoerskosten.

samen uit, samen genieten!

Bij belangstelling kunt u het programmaboekje van uw regio aanvragen via 035 - 524 51 56. 

Reserveren kan via de website www.4hetleven.nl of via het landelijk telefoonteam, tel. 035 – 524 51 56, tussen 9.00 – 18.00 uur van maandag t/m vrijdag. Meldt dat u pashouder bent van Thuisleven en geef uw pasnummer door, dan krijgt u € 2,00 korting.