Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Vier het Leven

19 maart Vier het Leven update

Vier het Leven update

We bevinden ons in een hele bizarre situatie waarin theaters, musea en scholen sluiten en iedereen verzocht wordt om zich op veilige afstand van elkaar te bewegen. Juist in deze tijd wil je dichter bij elkaar zijn om voor elkaar te zorgen en er voor elkaar te zijn. Ook voor Vier het Leven is dit een situatie die we niet eerder hebben meegemaakt en ook wij moeten zoeken naar wat we moeten doen en wat vooral niet. Helaas hebben wij alle evenementen t/m 6 april moeten annuleren. Dankzij onze fantastische vrijwilligers hebben we iedereen hier persoonlijk over kunnen informeren.

Vier het Leven is momenteel bezig om regionale belteams samen te stellen. Onze deelnemers worden wellicht door een vrijwilliger gebeld over een annulering of over een nieuwe datum van een uitje mocht deze gepland zijn. Ook kunnen zij contact met de ouderen opnemen om even een praatje te maken. Ouderen die dit fijn vinden kunnen ons dit laten weten. Zij kunnen natuurlijk ook zelf contact opnemen met Vier het Leven via ons centrale telefoonnummer: 035-5245156. We hebben voor de komende tijd extra vrijwillige telefonisten ingezet om hen persoonlijk te woord te staan.

Stichting Vier het Leven

Organiseert culturele activiteiten van deur-tot-deur voor ouderen. U wordt thuis opgehaald door een gastvrouw of gastheer en in het theater verwelkomd met koffie en thee. Samen met anderen geniet u van de voorstelling en in de pauze staat er een drankje voor u klaar. Na afloop wordt u weer veilig thuisgebracht.

Voor de activiteiten betaald u een arrangementsprijs is opgebouwd uit de ticketprijs, consumpties, begeleiding en vervoerskosten.

samen uit, samen genieten!

Bij belangstelling kunt u het programmaboekje van uw regio aanvragen via 035 - 524 51 56. 

Reserveren kan via de website www.4hetleven.nl of via het landelijk telefoonteam, tel. 035 – 524 51 56, tussen 9.00 – 18.00 uur van maandag t/m vrijdag. Meldt dat u pashouder bent van Thuisleven en geef uw pasnummer door, dan krijgt u € 2,00 korting.