Uw servicepas

Bestel nu

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Kersten Hulpmiddelen

Service

Bezoek op 18 en 19 mei de infomarkt "fit en vitaal tot je 100ste" op de Amperestraat 14 te Leeuwarden georganiseerd door Kersten hulpmiddelen en Thuisleven.

Aanmelden kan via de aanmeldbon achterin het Thuisleven magazine, via 0900-8864, of via info@thuisleven.nl

Opgave is verplicht, we werken in tijdsblokken van 10-12 en van 13.30 - 15.30 uur, geef bij opgave uw voorkeur door.

 

Kersten uw hulpmiddelenspecialist

Bijdragen aan de zelfredzaamheid, het welzijn en de persoonlijke ontplooiing van mensen, ongeacht een eventuele beperking. Dat is de missie waar Kersten Hulpmiddelenspecialist sinds de oprichting in 1987 voor staat. Dit doen wij door te focussen op servicekwaliteit, hoogstaande producten en vakmanschap. Tot op de dag van vandaag bepalen deze ingrediënten het succes van Kersten.

De cliënt centraal

Cliënten moeten de zorg krijgen die ze van ons verwachten. Hulpmiddelen moeten juist en op tijd worden geleverd en bovendien schoon en veilig in het gebruik zijn. Op deze manier wordt het welzijn van de cliënt gewaarborgd. Kersten onderscheidt zich door uit te blinken op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid. De cliëntbeleving moet optimaal zijn. Zo kunnen wij onze missie waarmaken, in het nu en in de toekomst.

Breed assortiment

Van scootmobielen tot hoog-laagbedden en van rolstoelen tot tilliften. In ons brede assortiment is voor iedereen de juiste oplossing beschikbaar. Daarnaast beschikken wij over specialisten in omgevingsbesturing, communicatie, computerbedieningen en kinderrevalidatie.

Voor meer informatie kijk op:https://kerstenhulpmiddelen.nl/ of https://kerstenhulpmiddelen.nl/lenen/