Uw servicepas

Bestel nu

 

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Kersten Hulpmiddelen

Service

Eind juni 2020 heeft Kersten Hulpmiddelenspecialist een groot deel van het failliete Hulpmiddelencentrum (HMC) overgenomen en dat biedt nieuwe kansen! Met deze overname breidt Kersten namelijk haar dienstenpakket uit. Particulieren kunnen vanaf nu ook bij Kersten terecht voor het lenen, huren of kopen van een hulpmiddel.

Zo betreedt Kersten een nieuw deel van de markt met haar producten en diensten. Kersten zal de dienstverlening vanuit de voormalige HMC-vestiging in Leeuwarden continueren. Deze vestiging is tijdens deze overnameperiode open gebleven en zal open blijven, maar onder de vlag van Kersten. Met deze overname zijn ook medewerkers vanuit HMC meegegaan. Hierdoor is meteen de goede kennis in huis en kan – zoals vanouds – kwaliteit worden gegarandeerd. Ook Kersten heeft met alle zorgverzekeraars contracten.

 

Kersten uw hulpmiddelenspecialist

Bijdragen aan de zelfredzaamheid, het welzijn en de persoonlijke ontplooiing van mensen, ongeacht een eventuele beperking. Dat is de missie waar Kersten Hulpmiddelenspecialist sinds de oprichting in 1987 voor staat. Dit doen wij door te focussen op servicekwaliteit, hoogstaande producten en vakmanschap. Tot op de dag van vandaag bepalen deze ingrediënten het succes van Kersten.

De cliënt centraal

Cliënten moeten de zorg krijgen die ze van ons verwachten. Hulpmiddelen moeten juist en op tijd worden geleverd en bovendien schoon en veilig in het gebruik zijn. Op deze manier wordt het welzijn van de cliënt gewaarborgd. Kersten onderscheidt zich door uit te blinken op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid. De cliëntbeleving moet optimaal zijn. Zo kunnen wij onze missie waarmaken, in het nu en in de toekomst.

Breed assortiment

Van scootmobielen tot hoog-laagbedden en van rolstoelen tot tilliften. In ons brede assortiment is voor iedereen de juiste oplossing beschikbaar. Daarnaast beschikken wij over specialisten in omgevingsbesturing, communicatie, computerbedieningen en kinderrevalidatie.

Voor meer informatie kijk op:https://kerstenhulpmiddelen.nl/ of https://kerstenhulpmiddelen.nl/lenen/