Word lid

 

 

 

 

Voor al uw vragen    088-3832000

 

Medipoint zorghulpmiddelen

Service

Voor hulpmiddelen werkt Thuisleven samen met Medipoint. Heeft u een hulpmiddel nodig? Dan bent u bij Medipoint van harte welkom!

Lenen

Via de basisverzekering van uw zorgverzekeraar kunt u 26 weken lang kosteloos een aantal hulpmiddelen lenen wanneer u deze nodig heeft. Bijvoorbeeld een hoog-laag bed, een rolstoel of een douchestoel.

Kopen of huren

Alle koopproducten in de winkels en in het online assortiment van Medipoint zijn veilig, van goede kwaliteit en onderscheiden zich door gebruiksgemak en duurzaamheid. Medipoint adviseert wat in uw situatie voordeliger is; kopen of huren. Als u bijvoorbeeld een sta-op stoel of hometrainer wilt uitproberen voor een bepaalde periode, dan is huren een aantrekkelijk alternatief.

Medipoint Thuisservice

Heeft u een hulpmiddel nodig en wilt u deze zelf kopen, maar bent u niet in de gelegenheid om naar de Medipoint winkel te komen? Of wilt u een hulpmiddel zoals een bed, scootmobiel of traplift liever eerst thuis ervaren? Dan kunt u de adviseur van Medipoint Thuisservice inschakelen en kunt u het hulpmiddel uitproberen in uw eigen omgeving.

Waar kunt u terecht?

U kunt bij Medipoint terecht met al uw vragen over hulpmiddelen. De medewerkers van Medipoint helpen u graag persoonlijk en nemen daar de tijd voor.

 

  • Winkels en Uitleenpunten: u kunt als Pashouder van Thuisleven ook terecht in alle winkels van Medipoint (https://www.medipoint.nl/winkels).
  • Medipoint Klantenservice: 088 – 10 20 100 (ma t/m vrij van 8:00 tot 17:00 uur) voor aanvragen van hulpmiddelen.
  • Hulpmiddelen aanvragen: u kunt uitleenhulpmiddelen ook eenvoudig online aanvragen. Klik hier voor de mogelijkheden (www.medipoint.nl/producten/lenen).
  • Thuisservice: bel voor een afspraak: 088 – 10 20 100 (menukeuze 3) of via de website van Medipoint (www.medipoint.nl).
  • Overige vragen?  Vul online het contactformulier in (www.medipoint.nl/klantenservice/contact).

Bent u Pashouder van Thuisleven? Dan kunt u rekenen op extra voordeel:

  • 10% korting op koopproducten in alle winkels van Medipoint in Nederland, bijvoorbeeld in onze winkels in Leeuwarden en Drachten.
  • 10% korting op koopartikelen via de webshop www.medipoint.nl.
  • Speciale aanbiedingen met extra voordeel voor Pashouders en leuke activiteiten.
  • Medipoint Thuisservice voor persoonlijk advies bij u thuis.
  • https://www.medipoint.nl/partners/ledenvereniging/thuisleven

Vergeet niet uw pas mee te nemen naar de winkel of online uw pasnummer in te vullen.

Copyright 2019 Thuisleven