Uw servicepas
Bestel nu

Voor al uw vragen
0900 - 8864

Rodenhuis Mediaproducties

Lennart Rodenhuis is de creatieve motor achter Rodenhuis Mediaproducties. Vanuit de montagestudio in Sneek produceert hij alle soorten video's zoals: bedrijfsfilms, aftermovies, videoclips en vacature video's welke de online zichtbaarheid positief beïnvloed en de bekendheid vergroot.

Lennart is van alle markten thuis, en vind het een uitdaging om een fantastische video te kunnen maken welke bij u past. Er is vanalles mogelijk zoals bijvoorbeeld:

Uitvaart op video

Ook tijdens de corona crisis kan het voorkomen dat een dierbare komt te overlijden. Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus mogen er bij de uitvaart maar een bepaald aantal mensen aanwezig zijn, en is dit afscheid in deze tijd anders dan normaal. Rodenhuis Mediaproducties maakt van de uitvaart een dierbare opname welke op een later tijdstip terug te kijken is, ook voor de nabestaanden welke niet aanwezig konden zijn. Alle RIVM richtlijnen worden hierbij gewaarborgd.

Uw levensverhaal op video

Er kan een moment in uw leven komen waarop u uw persoonlijke levensverhaal vast wilt laten leggen. Voor uzelf, uw familie, vrienden, kinderen of kleinkinderen. Een video-opname is hiervoor een heel geschikte manier. U vertelt uw eigen verhaal in uw eigen vertrouwde omgeving. Met uw verhaal kunt u bijzondere gebeurtenissen een plek geven. Rodenhuis maakt een mooie, waardevolle video en zet deze op een DVD en desgewenst op een USB-stick. Het resultaat is een waardevol nalatenschap, een mooi document voor uzelf en uw familie.

Wat kunt u verwachten?

Vooraf komt Rodenhuis bij u langs voor een kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur. Uw wensen en verwachtingen worden besproken. Als vervolg daarop wordt er een filmafspraak bij u thuis gemaakt. Tijdens het interview heeft u ook de gelegenheid om uw fotoboek of een waardevol object met de camera te laten vastleggen. De filmopnames duren ongeveer een half uur. Uiteraard wordt uw privacy gewaarborgd.

Wat kost het?

Uitvaart op video: Pashouders betalen € 500,- in plaats van € 750,00 (Deze prijs is geldig tot 30 juni 2020)

Levensverhaal op video: Pashouders betalen € 375,00  (alleen geldig als u voor 30 juni 2020 een afspraak maakt om na de huidige tijd waarin we leven het levensverhaal op video op te nemen) In deze prijs zit onder andere het intakegesprek, de filmopnames, montage tijd, gebruik apparatuur en het branden op DVD of desgewenst op een USB-stick.

 

 

De leveranciers

  • Rodenhuis Mediaproducties
    0617040125 | www.rodenhuismedia.nl | lennart@rodenhuismedia.nl