Word lid

 

 

 

 

Voor al uw vragen    088-3832000

 

VerpleeghuisVoordeel

Service

VerpleeghuisVoordeel

De financiële hulp bij opname in een verpleeghuis

Als uw partner is opgenomen in een verpleeghuis betaalt u hiervoor een eigen bijdrage. Deze kosten kunnen aardig oplopen en komen bovenop de vaste lasten die u al betaalt. Wanneer u de administratie echter op een andere manier inricht kan dit vaak een flinke besparing opleveren. Een financieel expert van Zicht op Geld zoekt het graag voor u uit. Gina Kingma heeft zich gespecialiseerd in financieel advies rondom de verpleeghuissituatie. Zij realiseert per klant een voordeel van gemiddeld €5.000 per jaar. Dit voordeel bestaat uit o.a. minder eigen bijdrage betalen, minder belasting betalen, meer AOW/pensioen ontvangen. Ook als uw partner al een poosje in een verpleeghuis woont of na een verblijf in een verpleeghuis is overleden, is er vaak nog voordeel te realiseren.

Wilt u weten hoeveel voordeel er voor u is? Een adviseur van Zicht op Geld komt bij u thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Komt u liever bij ons op kantoor in Leeuwarden? Dat kan natuurlijk ook.

Als u na dit eerste gesprek van onze dienst gebruik wilt maken, dan gaan wij voor u aan het werk en vinden uw voordeel. Tot slot regelen wij alles voor u met de verschillende instanties. U hoeft dus zelf niets te doen.

Onze vergoeding voor deze complete service is op basis van ‘no cure, no pay’. Dus als we geen voordeel vinden, dan kost het u niets. Vinden we wel voordeel, dan is onze eenmalige vergoeding 20% van het gevonden voordeel over het komende jaar.

Wilt u krijgen waar u recht op heeft en niet teveel betalen? Neem dan contact met ons op.

058-2300444

 

www.verpleeghuisvoordeel.nl

 

 

Copyright 2019 Thuisleven